Allmänt Mage & Tarm

Urinvägsproblem och Crohns

2016-08-18 20:00 #0 av: Anna.m

Hej!
Ny på detta forum och tänkte slänga ut en fråga här. Är det ngn mer som har upplevt eller har utv problem i urinvägarna (sj har jag fått konstaterat att jag har kronisk uretrit) i samband med sin Crohns??
Jag har haft Crohns sjukdom sen jag var ca sju år gammal, ställdes diagnos när jag var 14 (är 38 idag) så jag har levt med den länge. Men sen mina problem med urinvägarna som utv för ett år sedan ca, upplever jag även att magen är uppblåst och spänd och det sitter högt upp. Har konstant tryck. Ngn som känner igen sig i detta? Förövrigt är avföringen ljusare brun, kan det vara gallan? Läste nämligen också på ett annat ställe att crohnspatienter kan få problem med just gallan?
Sorry för ett långt utlägg, men undrar om det är ngn som känner igen sig i det här,och vad gör du för att må bättre eller tips i allmänhet??
Hoppas ngn tar sig tid att läsa, grymt tacksam för svar!^^
Kram på er

Anmäl
2017-01-12 18:53 #1 av: Kämpa på

Hej Anna.m
Jag har precis som du! Fick Crohns när jag va runt 20. Nu 38 år. Sen ca 1 år tillbaka fått problem med urinvägarna och urolog har konstaterat uretrit dvs inflammation i urinrör.
Hur har det gått för dig? Hoppas det blivit bättre!
Snälla hör av dig, eller nån annan med samma problem!
hälsningar Jenny

Anmäl
2017-02-02 11:18 #2 av: Nils52

vid  uvi så kunde Kolloidalt silver vara till hjälp. Man kan ta 1msk morgon och kväll. Kunde också var till god hjälp att spruta in lokalt. ( Mer info: silvertalks.jimbo.com )

Vid Crohns så kunde det vara bra att utesluta gluten, socker,mjölk. Här 5 steg för en läckande tarm: http://magkliniken.se/5-steg-for-att-laka-en-lackande-tarm. Läste följande på en sida: http://www.kostdemokrati.se/.../en-bok-om-att-bli-frisk.../

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.