Allmänt Mage & Tarm

Förklaring till överaktiva tarmar & gaser

2017-01-22 18:31 #0 av: Eda

I magasinet MammaFitness läste jag en artikel som handlar om orsaker till varför man plötsligt besväras av täta gaser och täta tömma-tarmenbesvär.

Om sajten som jag inte kände till läste jag om initiativtagare Olga Rönnberg följande:

”MammaFitness blev till hemma i vårt kök för sex år sedan. Som personlig tränare och nybliven tvillingmamma (fem totalt!), med målet att snabbt komma tillbaka i form, insåg jag att det nog var en bra idé att samtidigt också hjälpa andra mammor i samma situation. Eftersom jag fortfarande var mammaledig blev lösningen att ge kost- och träningsrådgivningen online, till en början via mejl men rätt snart via en egen webbsajt.

Sedan dess har MammaFitness vuxit, vi har blivit många fler högt kvalificerade medarbetare, tränare, dietister och nutritionister. Tusentals mammor fått hjälp med att sluta banta, söka snabba fix och köra oändliga cardiopass. Vi står för bra allsidig kost som hela familjen kan äta, styrketräning för att bygga upp kroppen, korta effektiva cardiopass. Resultat så snabbt som möjligt och så säkert som möjligt utan konstigheter, är vårt framgångsrecept.”

Länk till artikeln: https://mamma.fit/2016/12/02/tarm-alarm-darfor-behover-du-ga-pa-toa-oftare/

Handikapptips har tips på hjälpmedel & aktiviteterKLICKA HÄR
👗Textilochtips har tips på kläder & handarbeten vid rörelsehinder.  KLICKA  HÄR  

 Bloggarna är ideella och har ingen ersättning från butiker.  - Gilla gärna! 🌺

Anmäl
2017-02-02 11:28 #1 av: Nils52

Lite info om magproblem:  http://magkliniken.se/5-steg-for-att-laka-en-lackande-tarm/       ,  Eller denna sida: http://www.magakuten.se/sjukdomar/mikroskopisk-kolit/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.