Allmänt - Illamående

Magproblem sedan augusti

2018-01-01 22:48 #0 av: aporna123

Jag har då mått illa varje dag sedan augusti, illamåendet varierar hur de känns men de är varje dag. Sedan har jag inte alltid men ofta ont i magen, både i magsäcksdelen av magen och tarm delen.
Sen är jag ofta dålig i magen. Inte så mycket diarré men dålig i magen.
jag har vart på akuten där de inte kunde säga så mycket, och bart på vc, där fick jag ta prover och avföringsproven visade inget men blodproven visade att jag har en inflammation i tarmen, normalt ska värst vara 50 och jag hade 150.
Nu när jag mår så illa så har jag fått ner några kilo i vikt och jag kan inte alls äta stark mat och så måste jag vara super noggrann med när jag äter. Dessutom så dricker jag mycket vatten för att hålla illamåendet i schack så jag måste ha med en vattenflaska hela tiden, en ser mig inte utan en flaska eller ett glas i handen.
Jag ska göra en gastroskopi om en och en halv vecka och är sjukt rädd för vad jag ska få för svar.
Och äter p piller så är inte gravid
Så nu vänder jag mig till er... vad tror ni de kan vara, är så rädd att de inte ska hitta något, har gråtit så mycket de senaste dagarna, klarar verkligen inte av att må såhär längre...

Anmäl
2018-01-14 15:05 #1 av: [Wijnja]

Har samma len jag mår aldrig illa är bara trött ont i magen jag har inflammation i tarmen väntar bara på provsvaren nej gastron är ingen fara jag fick bara bedövning gjorde inte alls ont tog 4 minuter göra

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.