Allmänt Mage & Tarm

Gallsten?

2018-12-16 10:10 #0 av: marnas

Har ont i magen på höger sida högt upp samt strålar ut i ryggen till skulderbladen. Gör mest ont när jag sitter, ingenting på natten. Har tidigare blivit utredd för detta 4-5år sedan men ingenting hittades.

Mest irriterande av det onda i ryggen.

Någon som känner igen sig?

Fanny

Anmäl
2019-05-02 12:47 #1 av: Nils52

Vet inte, men skulle testa Kolloidalt silver (http://silvertalks.jimdo.com) och se om det hjälper.  Vid gallsten/njursten finns en ört som löser upp dem,  Chanka piedra.  Antiinflamatorisk kost:  http://martinajohansson.se/anyiinflamatorisk-kost.../

Anmäl
2019-05-03 11:43 #2 av: Cim92

Vet inget om symptom tyvärr, men om det är gallsten så är det viktigt att äta fett. Det är när vi äter fett som gallan får jobba, äter man vanligtvis snålt med fett så kan det bildas gallstenar eftersom att det står lite för stilla där inne. Så genom att äta mycket bra fetter varje dag så är det ständigt är en bra genomströmning av galla så brukar de problemen ge med sig. Lycka till!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.